Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

2018 MEZUNLARIMIZI UĞURLADIK “We saw off 2018 Graduated Students ”

Öğeyi Oyla
(0 oy)

TED Malatya Koleji Özel  Lisesi 2018 mezunlarını, 9 Haziran’da gündüz Erman ILICAK Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle yeni yaşamlarına uğurladık.


TED Malatya CollegePrivate High School sawoff 2018 graduatedstudents on 9th June 2018 in Erman Ilıcak conferancehallwith a greatceremony

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende konuşma yapan Lise Müdür Vekilimiz Sercan Özeren, yöneticimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederek başladığı konuşmasında TED Malatya Koleji’nin ulusal kimliğinin Türk toplumunun uygarlığa açılan penceresi olarak varlığını sürdüren büyük bir Cumhuriyet kurumu olduğunu belirtip kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün uygar bir toplum yaratma idealini gerçekleştirmek için çalışmalarını ulusal ve uluslararası ölçekte büyük bir ciddiyetle sürdürdüğünü ifade etti. Okul Müdür Vekilimiz, 2018 mezunlarımıza şöyle seslendi: ‘’ Sevgili Gençler, ortaöğretimdeki başarı yolculuğunuz sona erdi. Bundan sonraki hedefiniz belli. TED Malatya Koleji Lisesinin vizyonuve misyonu gereği Atatürk’ün yakmış olduğu bilgi meşalesini gittiğiniz her yere başarıyla taşımak olmalıdır, bu konudahiçbir şüphem yoktur. Yolunuz açık olsun.’’ 2018 Mezunlarımızı unutmayan ilk mezunlarımız hazırladıkları eğlenceli barkovizyon sürprizi ile öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi dileklerde bulundular.

   Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsünün yanı sıra tüm mezunlarımıza diplomalarının yanında eğitim ve iş hayatlarında bir adım önde olmalarını sağlayan sertifikaları verildi.

    Okul seremonisinin ardından okul birincimiz konuşmasını yaparak mezuniyet kütüğüne birinciliğini simgeleyen sembolü Okul Müdür Vekilimizle birlikteçaktı . Okul Birincimiz eğitim hayatı boyunca Türkiye’nin en saygın eğitim kurumlarından birinin öğrencisi ve mezunu olmaktan duyduğu gururu ifade ettiği konuşmasında ‘’Her TED Mezunu ülkesi için çalışmayı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının dalgalandırdığı Türk bayrağını her alanda en yükseğe taşımayı ilke edinmeliyiz. Okulumuza ve hatıralarımıza bir kez daha bakıp ve hiç gelmeyecek olan o günleri TED Malatya Koleji mezunu olarak özlem, gurur ve duygu dolu hatıralarla hatırlayacağım’’  diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

   Diploma merasiminden sonra belirli kriterlere göre seçilen TED Özel Ödüllerini hak eden öğrencilere öğretmenlerimiz tarafından  alkışlarla öğrencilere verdi.

   Öğrencilerimiz keplerini büyük bir coşkuyla havaya fırlattılar. Bu görkemli  tablo karşısında veliler ve öğretmenlerimiz gurur ve sevinici bir arada yaşadı. Gündüz yapılan programın ardından akşam öğrencilerimiz lise eğitim hayatı boyunca yaşadıkları stresi atmak için “Mezuniyet Balosu”nda eğlenceli vakit geçirdiler.

Okunma 3784 defa