Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI (The 19th May Commemoration of Atatürk Youth and Sports Day was celebrated with enthusiasm )

Öğeyi Oyla
(0 oy)
Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde bir kez daha şaha kalkışının başlangıcı olan 19 Mayıs okulumuzda coşkuyla kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. Yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Okul Müdür Vekili’nin Atatürk büstüne çelenk bırakmasının ardından başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilk tören sona erdi. Bando Takımımızın çaldığı parçalar ile misafirlerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin oluşturduğu kortej eşliğinde Erman Ilıcak Konferans salonuna geçildi. Erman ILICAK Konferans salonunda Okul Müdür Vekili Sercan ÖZEREN’in yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından etkinliklerle devam etti. Okulumuzun “TED Anadolu” müzik grubunun birbirinden güzel parçalarına öğretmen, öğrenci ve velilerin coşkuyla eşlik etmesinin ardından programımız son bulmuştur.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı’nda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Okunma 2838 defa