Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

Kanada Öğrenci Değişim ve Çift Diploma Programı Semineri Yapıldı!

Öğeyi Oyla
(0 oy)

TED Kolejleri ve Kanada Eğitim Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Kanada öğrenci değişim programının tanıtımı  lise öğrencilerimize yapıldı. TED Okullarına özel bir kontenjanı bulunan programda öğrencilerimiz lise eğitimlerine sene kaybı yaşamadan bir dönem ya da bir yıl Kanada’da devam edebilecekler. Öğrencilerimizin kişisel ve kültürel gelişimi açısından önemli olan bu programda aynı zamanda üniversite eğitimlerine Kanada’da devam etmek isteyen öğrencilerimiz hem Kanada’daki liseden hem de TED Kolejinden mezun olarak çift diploma elde etme imkanı bulacaklar. Elde ettikleri bu diploma ile hem Kanada’nın eğitim düzeyi en yüksek üniversitelerine sınavsız geçiş hakkı hem de Türkiye’deki en saygın üniversitelere rahatlıkla başvurma hakkı kazanacaklar.

Uluslararası geçerliliği olan PLEP sınavı ile seçilecek olan öğrencilerimiz, yabancı dil seviyelerini uluslararası standartlarda kanıtlamış olacaklar.

Anlaşmalı olduğumuz Kanada’nın Nova Scotia eyaletinde öğrencilerimiz İngilizcelerinin yanı sıra Fransızca öğrenme imkanı da elde edecekler.

Her seviyedeki öğrencimizin isteğine uygun imkanlar sunan bu değişim programı öğrencilerimizin yurtdışına açılmaları konusunda büyük önem taşımaktadır. Yoğun ilgi gören öğrenci seminerimizin ardından programa katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerine tanıtım semineri yapıldı.

Okunma 1918 defa