Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

Miniklerimizin Etkinlik Sergisi Büyük Beğeni Topladı

Öğeyi Oyla
(0 oy)

 Okulların açılmasıyla dünyaya açılan pencereden daha da farklı bakan, yeni şeyler öğrenmenin yanısıra el becerilerini geliştirerek materyaller kullanıp eserler ortaya koymaya başlamış olan 5 ve 6 yaş öğrencilerimiz, yaklaşık üç ay süren bu çalışmalarının ardındandan özenle hazırladıkları eserlerini “Anasınıfı Etkinlikleri Sergisi”nde sunmanın keyfini yaşadılar.

   Öğrencilerimiz artık materyallerle “Çöpe Hayat Ver" sloganıdoğrultusundaoluşturdukları eserler hayret uyandırdı. Minikler “Yaratıcılık Geliştirme Eğitimi” sırasında  oyun hamurlarıyla gönüllerince çeşitli şekiller ve objeler yaptı. Bunun yanında eğitimleri süresince “yaparak ve yaşayarak öğrenme” modelini uygulayan minikler; keçeden kesilen şekiller, kutular ve elyaflar ile kendi oyuncaklarını yarattı. Deniz kabuğundan, atık soda şişelerine, iplerden, balonlara kadar onlarca materyal, miniklerin hayal dünyalarıyla birleşince ortaya birbirinden güzel eserler çıktı.

   Miniklerimizin ele emeği göz nuru sergisi, İlköğretim Kurum Müdürü Celal TÜRKER'in teşekkür konuşmasıyla açıldı. Sergiye miniklerin velilerinin yanısıra okulumuz öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Seçme eserleriyle sergide yer alan minikler ise ortaya koydukları eserlerini büyüklere anlatttılar. 

   Bu güzel etkinliğin hazırlanması ve sunumunda başta miniklerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize ve emeği geçen diğer herkese teşekkür ederiz.

Okunma 2588 defa