Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

TED Malatya Koleji Ana Sınıfından Sosyal Sorumluluk Projesi

Öğeyi Oyla
(0 oy)

Öğrencilerimiz ve velilerimiz ile yürüttüğümüz tüm çalışmalar, sosyal sorumluluk bilincinin korunarak gelişmesi ve yayılmasını hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda örnek bir davranış da minicik, sevgi dolu kalpleri ile TED Malatya Koleji Ana Sınıfımızdan geldi.  

TED Malatya Koleji Ana Sınıfımızın öğrencileri ve velilerimiz, Malatya ilimizde bulunan devlet anaokullarımıza okul öncesi öğrencilerine yönelik kitap ve oyuncak yardımında bulundu.

Ulu Önderimiz M. Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; " En iyi kişi; kendinden çok ait olduğu sosyal toplumu düşünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına kendini adayan insandır. İnsanları mutlu edecek tek vasıta; onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünyanın barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmasıyla mümkün olacaktır."

Bu sosyal sorumluluk projesinde emeği geçen ana sınıfı velilerimize ve bizi oyuncak ve kitap dağıtımda yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

Okunma 1924 defa