Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

Lisemizin Uluslararası Liderlik Okulu Young Guru Academy’deki Büyük Başarısı (Great Success of Our High School in Young Guru Academy which is known as International Leadership School)

Öğeyi Oyla
(0 oy)

YGA; uluslararası bir sivil toplum örgütü olup 2000 yılında Türkiye’de kurulmuştur. Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmayı hayal eden YGA bu hayalini geleceğin liderlerini keşfederek ve onları bensiz liderler olarak yetiştirerek gerçekleştirir. YGA Liderleri liderlik kabiliyetlerini, daha iyi bir dünya için birlikte hayal kurup, projelendirip, hayata geçirirken; hayatın içinde geliştirir ve sosyal bilinçli liderler yetiştirirler.

 YGA’ya her yıl iki yüzden fazla kişi başvurur. Beş aşamalı mülakat ile seçilen 50 kişi; YGA Liderlik Programında üst düzey yönetici, akademisyen, sanatçı ve bilim insanlarından oluşan, aralarında Prof. Aziz Sancar, Prof. Doğan Cüceloğlu, Ahmet Bozer, Prof. Çiğdem Kağıtçıbaşı gibi isimlerin yer aldığı YGA Hayal Ortaklarından 1000 saatin üzerinde eğitim alırlar.

YGA Liderlik Programını üstün başarı ile tamamlayan YGA’lılar; Londra, New York, Boston ve Silikon Vadisi’nde  gerçekleştirilen YGA Liderlik Kamp’ına katılma hakkı kazanırlar. Harvard, MIT, Stanford, Duke ve UC Berkeley gibi seçkin üniversitelerle Global stratejik işbirlikleri geliştirirler.

 Bu özveri ve başarı dolu akademide milyonlarca gencin birlikte başarma iklimine 2500 kişi arasından ilk 50’de yer almaya hak  kazanan Helin İdil ÖZDEMİR adlı öğrencimize başarılar dileriz.

Okunma 1688 defa