Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

İLKOKULLAR ARASI İNOVASYON PROJELERİ YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI (The Award Ceremony of Among Primary Schools Innovation Projects Contest was Held)

Öğeyi Oyla
(0 oy)

Malatya ili genelinde Battalgazi Belediyesi ve TED Malatya Koleji Özel İlkokulu iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen ve her yıl geleneksel olarak devamı yapılan Küçük Eller Büyük Fikirler/İlkokullar Arası Birinci İnovasyon Projeleri Yarışması'nın  ödül töreni gerçekleştirildi. Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın İsmet SARIGÜL katılımları ile bizleri onurlandırdılar. Projeler; jüri üyelerimiz İnönü Üniversitesi Mühendislik  Fakültesinden Sayın Prof.Dr. Salih MAMİŞ, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Sayın Yard. Doç.Dr. Murat KÖSEOĞLU ve Battalgazi Belediyesi Projeler Biriminden Sayın Eda HOŞHAN  tarafından değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucunda:

Ece Selvi KAPIDERE; "Güneşte Serinleten Şapka" projesi ile 1.lik Ödülüne,

Aslıhan İNAN; "Suyu İkinci Kez Kullanıyoruz" projesi ile 2.lik ödülüne,

Ali İbrahim ULUTAŞ; "Çevre Gürültüsünün Elektrik Enerjisi Olarak Kullanılması" projesi ile 3.lük ödülüne layık görülmüştür.  

Ayrıca tören boyunca öğrencilerimizin heyecanları gözlerden kaçmadı. İlimizde bilime dikkat çekmek amacıyla düzenlediğimiz yarışmada emeği geçen tüm katılımcılara, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okunma 2687 defa Son Düzenlenme Cuma, 16 Mart 2018 22:03