Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

Liselilerimiz TED Mersin Ulusal Gençlik Forumu’na Katıldı (Our High School Students participated in TED Mersin National Youth Forum)

Öğeyi Oyla
(0 oy)

31 Mart- 3 Nisan 2018 tarihleri arasında, TED Mersin Koleji Özel Lisesi tarafından düzenlenen TED Mersin Koleji Özel Lisesi Ulusal Gençlik Forumu(TMUF)’a bir öğretmen olmak üzere 10 öğrenciyle katıldık. TED Mersin Ulusal Gençlik Forumu, lise öğrencilerinin belli komiteler içinde bir araya gelerek güncel konuları tartışıp bir sonuca varmalarını ve vardıkları sonucu bir forum içinde sunmalarını sağlayan ulusal bir konferanstır. Bu forum, takım oluşturma çalışmaları, komite çalışmaları ve genel kurul gibi standart EYP aktivitelerinin tümünü barındıracak şekilde olup forumun çalışma dili tamamen Türkçeydi. Öğrencilerimiz delege olarak katıldıkları forumda atak konuşmalarla foruma katkı sağladılar. 
Forumda tartışılan konular: dünyamız ve ülkemizdeki ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel sorunlardı. Amaç, lise öğrencileri arasında güncel konular hakkında farkındalık yaratma ve gündem sorunlarına ortak çözümler üretebilmekti. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimiz; birlikte çalışmayı, sorumluluk almayı, üretmeyi, sonuç odaklı düşünmeyi, çevresindeki olaylara daha duyarlı olmayı ve daha fazlasını öğrendiler. Bu çalışmada TED Mersin Koleji Özel Lisesi öğrencilerine, değerli öğretmenlerine, forumda emeği geçen herkese anlamlı duruşlarından ve davetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Okunma 2508 defa Son Düzenlenme Cuma, 06 Nisan 2018 17:00