Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

Liselilerin “Her Kitap Bir Dünyadır, Sen de Bir Dünya Hediye Et” Adlı Kitap Kampanyası

Öğeyi Oyla
(0 oy)

 

  Lisemizde “Her kitap bir dünyadır, sen de bir dünya hediye et” adlı kitap toplama kampanyası sonucunda 5 binden fazla kitap toplanmıştır.Bu kampanya öğrencilerimizönemli değerlerimizden olan; yurt sevgisi, paylaşma, yardımlaşma, empati kurma, yenilikçilik, sosyal girişimcilik gibi alanlarda ve değerlerde yaşayarak öğrenme fırsatı sundu.Kampanya süresince toplanan bilimsel ve kültürel kitaplar Malatya’nın Arapgir ilçesinde yer alan Koru İlkokuluna ve Hami Aydınlar Anadolu Lisesine bağışlandı.
  Öğrencilerimiz, kitapları ihtiyaç sahibi olan bu okullara götürdü.  Okulların kütüphanelerini zenginleştirip, oradaki öğrencilerle sohbet edip eğlenceli vakit geçirdiler.
  Bu anlamlı ve gurur verici sosyal sorumluluk projesine destek veren tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.
  

Book Campaign of Our High School Students “Each book is a world; you donate a world, too”

In the result of the book collection campaign, which is called “Each book is a world; you donate a world, too”, more than 5 thousand books were collected. This campaign gave an education opportunity such as sharing, contribution, showing empathy, innovativeness and social entrepreneurship from our important values to our students. Scientific and cultural books, which were collected during this campaign, were donated to Koru Primary School and HamiAnadoluAydınlar High School taking place in Arapgir in Malatya. 

Our students brought the books away these schools. They spend a great time with the students. We thanked all the students, parents and teachers who supported to this significant and proud social responsibility project.

Okunma 2712 defa