Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır
Cuma, 22 Eylül 2017 09:58

Sınav Odaklı Değil Süreç Odaklı Bir Eğitim Modeli Uyguluyoruz

Yazan 
Öğeyi Oyla
(0 oy)
Sevgili TED Ailesi,
 
    Ortaokuldan liseye geçişte uygulanan TEOG Sınavı’nın kaldırıldığı ilk günden itibaren 8. sınıf öğrencilerimize planladığımız eğitim öğretim programında herhangi bir sapma olmamıştır. 
    Biz TED Malatya Koleji olarak öğrencilerimizi sınav odaklı değil; süreç odaklı bir eğitim modeliyle geleceğe hazırlıyoruz. Öğrencilerimizi akademik başarının yanında sosyal anlamda da geliştirmeye büyük özen gösteriyoruz. Bu eğitim öğretim yılında öğrencilerimizi bu amaç doğrultusunda yetiştirmeye özen göstereceğiz. Öğrencilerimize hafta sonu etütlerinde hem akademik  hem de sosyal anlamda desteklemeye devam edeceğiz.
    TEOG Sınavının yerine gelecek olan sistem hakkında şimdilik resmi  bir  açıklama yapılmamıştır. Bakanlığımız tarafından resmî bir açıklama yapıldıktan sonra siz saygı değer velilerimize bu konuda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Hangi sistem gelirse gelsin öğrencilerimize kattıklarımız ve katacaklarımız onların her daim bir üst eğitime ve sınavlara hazır bulunmalarını sağlayacaktır. Eğitim öğretim sürecimizin aynı ciddiyetle devam ettiğini bildirir, yeni eğitim öğretim yılında TED Ailesine başarılar dileriz.
 
Okunma 1267 defa Son Düzenlenme Cuma, 22 Eylül 2017 10:04