Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

Prof. Dr. Sezai YILMAZ

sezai      - Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdr.     

 Keşke benim öğrencilik yıllarımda TED Malatya Koleji gibi bir okul olsaydı ve benden okuyabilmiş olsaydım. Şu anda okulumuzda eğitim alan öğrencilerimizi şanslı görüyorum.

                Ben Malatyalıyım ve Malatya’nın yetiştirmiş olduğu büyük değerleri olduğunu hepimiz biliyoruz. Gerek cumhurbaşkanları, kayısısı, sanatçıları ve hastanemizde yapılan karaciğer nakli gibi… Bence TED Malatya Koleji ’de eğitim sektöründe güçlü bir kurum. Hem akademik hem de sosyal anlamda çocuklarımıza doğru eğitim verildiğine eminim.

                8. sınıfa geçen oğlum Cem Yılmaz 1.sınıftan itibaren TED Malatya Kolejinde okumakta. Okula gönderirken bir an bile tereddüt etmedim. Bu süreçte oğluma okulumuzun katkıları çok fazla.  Öncelik okul yönetimine, idaresine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.

                Ülkemizde bugün geldiğim noktadan geriye doğru baktığımda üniversite eğitiminde en önemli değişimin yabancı dilin çok iyi noktalarda öğretilmesi gerektiğine inanıyorum. TED Malatya Koleji Kurumu yabancı dil eğitimi konusunda da kurumsal kimliğiyle çok ciddi bir eğitim vermekte. Bir veli olarak bu konuda da memnuniyetimi söylemeden geçemeyeceğim.

                Son olarak Güneydoğu binlerce çocuğumuzun TED gibi okullarda eğitimini sağlayacak vatana millete faydalı ve dünyayı bilen genç nesillerin yetiştirilmesi birlik beraberlik açısından da önemli bir model olacaktır.

 

Prof. Dr. Sezai YILMAZ

Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdr.

Okunma 6112 defa Son Düzenlenme Salı, 16 Haziran 2015 20:37