Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

Birol DİNLER - Askeri Hakim

biroldinler

Bizim 6 yaşında ikizlerimiz var. Tayınımız Malatya'ya çıktığında burası hakkında hiç bir bilgimiz yoktu. Okul olarak ise hiç bir fikrimiz bulunmamaktaydı. Bir kaç kreş ve okulu ziyaret ettik. Buraları gezdik, bir fikir sahibi olalım dedik. Ancak gördüğümüz manzara hiç de hoş değildi.

Bir kaç arkadaşımla üniversiteyi ziyarete gelmiştim. Bu esnada TED Kolejini gördüm. Okulu gezdim ve aradığımı bulduğumu düşündüm. Artık rahatlamıştım. Çünkü çocuklarımızı gözümüz kapalı , rahatlıkla bırakabileceğimiz huzurlu , güvenli ve bir o kadarda temiz bir okula yazdırma imkanı bulmuştum. Şimdi ikizlerimiz TED'li ve bizlerde huzurluyuz.

TED bina olarak ve marka olarak ayrıca kurumsal yapısıylada bellirli bir çizgide bulunan bir eğitim kurumu. TED için yaptığım araştırmalarda da gördüm ki, her sene sınavlardaki başarıları ve mezun ettiği binlerce değerli kişileri ile de göz dolduruyor.

Türkiye şartlarında çıtayı daima yükselten bir eğitim olarak değerlendirebilirim.

Malatya'da çocuğunun gerçek bir eğitim almasını isteyen her veliye tavsiyem, önce bir TED kolejini tanımaları ve kararlarını ona göre vermeleri olacaktır.

Birol DİNLER - Askeri Hakim

 

Okunma 5156 defa Son Düzenlenme Salı, 24 Aralık 2013 09:12