Hata
  • Bu görüntünün şablonu uygun değil. Lütfen bir site yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Bu sayfayı yazdır

Prof.Dr. Serdal GÜNGÖR

DSC 0360

 - İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakultesi Çocuk Nörolojisi

Benim üççocuğum TED Malatya Kolejinde eğitim alıyor. Aslında TED Malatya Koleji ile birlikteliğimiz on yıllık bir süreçve muhtemelen 10 yıl daha devam edecek.  İlk buluşmamız kızımın anasınıfına başlaması sırasında Malatya’da mevcut ilköğretim kurumlarının gözden geçirilmesi ile başladı.

Başlangıçta TED gibi kurumsallaşma sürecini tamamlamış bir okulun varlığı tercih sebebimiz oldu. Sonrasında bu kurumsal yapının eğitime yansımasını bizzat yaşayarak gözlemlemiş olduk. Eğitim ve öğretimin bir arada devam ettirilmesi, çocukların sosyal yönlerden desteklenmesi, dil eğitimine verilen önem, öğretmenlerin özverili çalışmaları, eğitim sürecinde ailelerin sisteme katılımının sağlanmasıçocukların başarılarına çok katkı sağladı.

 

Kızım şu an TED Malatya Koleji Özel lisesine devam ediyor. Kızımın eğitimi sırasında TED’e olan güvenim arttı. İkiz çocuklarım da anasınıfından başlamak üzere TED’e devam ediyor. Yenilenen okul binasıyla birlikte fiziki koşullar iyileştirildi. Açık ve kapalıspor ve etkinlik alanları, son derece hijyenik koşullarda ve güvenilir ürünler kullanılarak hazırlanan yemekler günboyu okulda kalan çocuklarımız için önemli unsurlar. Bu nedenle çocuklarınıdüşünen herkes için Malatya’da TED KOLEJİ diyorum. Ancak daha yapılacak çok şey olduğunu  da düşünüyorum.

 

Başarılarının devamını diliyorum.

Prof.Dr.  Serdal GÜNGÖR -  İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakultesi Çocuk Nörolojisi

 

 

Okunma 12508 defa Son Düzenlenme Salı, 16 Haziran 2015 15:15